Uitverkoop!
,

Search Engine Advertising

Oorspronkelijke prijs was: € 87,00.Huidige prijs is: € 47,00.

Search Engine Advertising

Welkom bij de cursus ‘Beginselen van Search Engine Advertising’! In deze boeiende cursus duiken we diep in de wereld van online adverteren en zoekmachineoptimalisatie. Leer de essentiële vaardigheden en strategieën die nodig zijn om succesvolle online advertentiecampagnes te creëren en je zichtbaarheid op het internet te vergroten. Deze cursus biedt een grondige verkenning van zoekmachine-adverteren, waarbij we de nieuwste trends en technieken behandelen.

In deze cursus leer je niet alleen de basisprincipes van zoekmachine-adverteren, maar krijg je ook inzicht in de geavanceerde tactieken die worden gebruikt door ervaren marketeers. We behandelen alles, van het begrijpen van zoekwoordanalyse tot het optimaliseren van advertentiecampagnes voor maximale effectiviteit. Elke onderwerpen zijn:

  1. Zoekwoordanalyse: Leer hoe je de juiste zoekwoorden kunt kiezen voor je advertentiecampagnes.
  2. Advertentie-indelingen: Ontdek verschillende advertentie-indelingen en leer welke het beste bij jouw doelen passen.
  3. Biedstrategieën: Begrijp verschillende biedstrategieën en hoe je ze kunt toepassen voor optimale resultaten.
  4. Advertentie-optimalisatie: Leer hoe je advertenties kunt optimaliseren voor een betere klikfrequentie (CTR) en conversies.
  5. Analyse en rapportage: Ontwikkel vaardigheden om de prestaties van je advertentiecampagnes te meten en te analyseren.

Door het volgen van deze cursus ben je goed uitgerust om je digitale marketingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en succesvolle advertentiecampagnes te creëren die de aandacht trekken en conversies genereren.

Profiteer nu van de introductieprijs van slechts € 47,-

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Search Engine Advertising” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven