Jo-Annah Taylor

Jo-Annah Taylor

   
Love story 'The Right Man' by Jo-Annah Taylor Front cover
Per download € 6,99

 

 

 

Jo-Annah writes in English, but lives  in the Netherlands. 

In this book, a father of two teenage daughters drops dead in the street: heart attack. Everyone is very sad. after several months, a friend offers her a nice weekend in Brussels. There she gets to know several men; her boss later joins her.

Eventually men drop out one by one and a special man remains. He does not dare well. Then her daughters interfere and she falls for the right man.

Suitable for ages of 18 and up,

Free a few chapters for KOBO

Free a few chapters for KINDLE

 

Epub
Kindle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebroken harten, nieuwe liefde feelgood roman
Gebroken harten, nieuwe liefde. Jo-Annah Taylor
Per download € 6,99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vertaling van ‘The Right Man’

 

 

 

Als Sophie’s man dood neervalt door een hartstilstand, staat haar leven en die van haar twee tienerdochters volledig op z’n kop. Doorgaan vindt ze moeilijk en de ene huilbui na de andere volgen elkaar op.

Een vriendin nodigt haar uit voor weekend in België voor de opening van een expositie. Daar leert ze twee mannen kennen en nemen daarna tijd en aandacht van haar in beslag. Haar werk in een antiquiteitenwinkel vindt ze steeds leuker, ze krijgt meer verantwoordelijkheden en mag zelf inkopen doen. Als blijkt dat haar baas haar ook leuk vindt, wordt het moeilijk maneuvreren tussen al die mannen.

In de zomer gaat ze met haar vriendin en kinderen naar Cyprus op vakantie.  Dat is het begin van een paar nieuwe liefdes voor haar vriendin en dochters, maar voor Sophie vallen die kerels een voor een af en blijft die ene man over, dankzij haar jongste dochter.

 

 

 

 

Epub
Kindle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
     

 

Je bent nu op : » Home » Aangesloten Auteurs » Jo-Annah Taylor

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven