Françoise Ogier

Logo Queva Uitgevers

   
€8,69 per download

De relatie van Lucas en Paula loopt niet echt lekker. Als Paula met een vriendin naar een bruiloft in Spanje gaat, blijft ze onaangekondigd weg. Lotte, hun dochtertje van 8 jaar is ontroostbaar. Hij krijgt na een paar maanden een bericht dat ze wil scheiden. Langzaam komt er regelmaat in hun leven. Als Paula een advocaat op hen afstuurt voor de voogdij staat zijn wereld op zijn kop. Hij vecht terug en door de hulp van een vriendin wint hij de rechtszaak en mag Lotte bij hem blijven. Lucas leert een andere vrouw kennen en moet kiezen.  Voor welke keuzes komt hij nog meer te staan.

Gratis een paar hoofdstukken lezen (ePub)

Gratis een paar hoofdstukken lezen (Kindle)

Epub

Kindle

    rancoise Ogier - Gek op jou

Womanizer en KNO-arts, Jasper Koops staat voor een groot probleem, hij zoekt een oplossing om een baby haar gehoor terug te geven. Het wil maar niet lukken. Zijn laatste verovering, Amber, schijnt hem exclusief te willen hebben en later blijkt dat hij dat ook wil. Zij verbreekt haar verloving. Tijdens het zoeken in zijn studieboeken naar een mogelijke oplossing, krijgt hij van zijn zusje te horen dat zijn broer en vader bij een auto-ongeluk zijn betrokken, zij vraagt zijn hulp. Ze komen er beiden levend vanaf, maar voor hun leven wordt gevreesd, zijn broer sterft uiteindelijk. Maar door de toedracht van het ongeluk weet hij een oplossing voor de baby, ze krijgt haar gehoor terug.
Hij gaat zijn ouders ondersteunen bij het leiden van het vakantiepark en ziet dan pas hoe slecht het park eruitziet. Samen met zijn zusje maken ze een plan om het park op te knappen. Als zijn zusje zwanger blijkt te zijn is er hulp nodig. Zonder dat hij het weet, heeft zijn jeugdliefde Zoey al eerder achter de balie van het park gewerkt en zij wordt gevraagd om daar te komen werken.
Als Amber hoort dat zijn jeugdliefde daar werkt, is ze niet blij en zeker niet als ze ziet dat die twee steeds meer naar elkaar trekken.
Na enig aarzelen gaat Jasper permanent in het vakantiepark werken en neemt afscheid van het ziekenhuis. Maar dan…

 

Gratis een paar hoofdstukken voor Kobo e-readers

Gratis een paar hoofdstukken voor Kindle E-readers

Epub
Kindle
     
  Alles over ePubs