Over ons

Over ons …

Queva Uitgevers is opgericht door de auteur Hans Boin.

Hij wilde de baas zijn over zijn eigen boeken en zijn eigen prijs bepalen. Zijn eerste boek “Na al die jaren” werd uitgegeven door de POD uitgeverij Boekscout. Hij heeft geen slecht woord over voor deze uitgeverij; het is een commerciële uitgeverij en zo werkt dit bedrijf. De verkoopprijs van zijn fysieke boek was 24,50, een andere prijs kon niet.
Bij Printing-On-Demand moet er eerst betaald worden en dan, na een paar dagen, wordt het boek verzonden. Met deze kennis ging hij op zoek naar self-pubbers, zoals auteurs die zelf publiceren worden genoemd, naar iets anders, hoe dan?

Hij kwam uit bij e-books gezien zijn ICT ervaring. Een digitale versie van een boek. Na diepgaand onderzoek, bij de belastingdienst en de K.V.K., wilde Hans een eigen uitgeverij beginnen. Zo is Queva Uitgevers begonnen. Een aantal mensen kwam naar hem toe en wilde dat hij hun boeken als e-books zou uitgeven.
Met zijn eigen ervaring met het eerste fysieke boek ging hij aan de slag, een aantal freelancers boden hun diensten aan en daar maakt hij nu gebruik van.

Niet snel daarna kwam de vraag naar cursussen, Time managent en Search Engine Advertising waren de eerste cursussen. Budgetteren en communiceren worden binnenkort aangeboden.
Zijn ervaring begint al in 2005, het jaar van de certificeringen, in 2009 begon hij als  ZP-er (Zelfstandig-Professional) als SEO-consultant  bij  ‘1SeoAdvies’

Ook de wereldberoemde Mandala’s verschenen in ons assortiment. 

 

De gratis downloadbare cursus hoe ga je met geld om ‘De enveloppenmethode’ 

Wil je meer weten, neem dan contact op via het contactformulier.

[aiobreadcrums]

Scroll naar boven