Over ons

Queva Uitgevers is opgericht door de auteur Hans Boin.

Hij wilde zelf de regie hebben over zijn eigen boeken en zelf een prijs bepalen. Zijn eerste boek “Na al die jaren” werd uitgegeven door de POD uitgever Boekscout.

Hij heeft geen verkeerd woord te zeggen over deze uitgever, het is een commerciële uitgever en zo werkt dit bedrijf. De verkoopprijs van zijn fysiek boek was 24,50, een andere prijs kon niet. 

Bij Printing-On-Demand moet er eerst worden betaald en dan, na enkele dagen, wordt het boek verzonden. Met  deze wetenschap is hij gaan zoeken naar de self-pubbers, zoals de zelf publiceren auteurs worden genoemd, naar iets anders, hoe? 

Hij kwam bij e-books. Een digitale versie van een boek. Na een diepgaand onderzoek, bij de  belastingdienst en  de K.V.K. wilde Hans zelf een uitgeverij opstarten. Zo is Queva Uitgevers  begonnen.  Er kwamen wat mensen naar hem toe en wilden dat hij hun boeken als e-book uitgaf.  

Met zijn eigen ervaring van het eerste fysieke boek, is hij  te werk gegaan, een aantal freelancers hebben hun service aangeboden en daar maakt hij nu gebruik van.

Wil je meer weten neem contact op via het contactformulier.

 

 

[breadcrumb]