, , ,

Jos Heijmans – De Gesloten Cirkel

 9,95

Glenn Vandijk, een  durfinvesteerder komt na het overlijden van zijn  broertje in een rollercoaster van gebeurtenissen terecht.

Artikelnummer: 978-908-322-57-84 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Jos Heijmans – De Gesloten Cirkel 

is het eerste deel van een Trilogie: An Ciorcal Dunta 

Glenn Vandijk, een succesvolle dertiger, maar vooral een harde durfinvesteerder komt na het overlijden van zijn jongere broer in een rollercoaster van gebeurtenissen terecht. Alle zekerheden die hij dacht te hebben ziet hij één voor één verdampen en de strijd die hij voert is voornamelijk een strijd met zichzelf.

De neerwaartse spiraal in zijn leven lijkt alleen nog maar te stoppen door samen te werken met An Ciorcal Dunta (The CID oftewel De Gesloten Cirkel) Deze organisatie van investeerders is zeer kapitaalkrachtig en is vooral uit op heel veel macht. Glenn belandt in een uitzichtloze situatie en moet zowel zakelijk als privé moeilijke keuzes maken.

Hoe hij ook probeert om zich te ontworstelen aan De Gesloten Cirkel, er lijkt geen uitweg meer voor hem te zijn. Hij verliest alles wat hem lief is en ontsnappen aan De Gesloten Cirkel is onmogelijk. En toch blijft hij ondanks de vele twijfels en alle tegenslagen zoeken naar een nieuwe kans en een gelukkiger leven.

Gemaakt voor Kobo – ePub

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jos Heijmans – De Gesloten Cirkel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven