, , ,

Françoise Ogier – Gek Op Jou

 6,89

Artikelnummer: 97-89-08-322-57-46 Categorieën: , , , Tags: , , , ,

Françoise Ogier – Gek Op Jou

Womanizer en KNO-arts, Jasper Koops staat voor een groot probleem, hij zoekt een oplossing om een baby haar gehoor terug te geven. Het wil maar niet lukken. Zijn laatste verovering, Amber, schijnt hem exclusief te willen hebben en later blijkt dat hij dat ook wil. Zij verbreekt haar verloving.

Tijdens het zoeken in zijn studieboeken naar een mogelijke oplossing, krijgt hij van zijn zusje te horen dat zijn broer en vader bij een auto-ongeluk zijn betrokken, zij vraagt zijn hulp. Ze komen er beiden levend vanaf, maar voor hun leven wordt gevreesd, zijn broer sterft uiteindelijk. Maar door de toedracht van het ongeluk weet hij een oplossing voor de baby, ze krijgt haar gehoor terug.

Hij gaat zijn ouders ondersteunen bij het leiden van het vakantiepark en ziet dan pas hoe slecht het park eruitziet. Samen met zijn zusje maken ze een plan om het park op te knappen. Als zijn zusje zwanger blijkt te zijn is er hulp nodig. Zonder dat hij het weet, heeft zijn jeugdliefde Zoey al eerder achter de balie van het park gewerkt en zij wordt gevraagd om daar te komen werken.
Als Amber hoort dat zijn jeugdliefde daar werkt, is ze niet blij en zeker niet als ze ziet dat die twee steeds meer naar elkaar trekken.
Na enig aarzelen gaat Jasper permanent in het vakantiepark werken en neemt afscheid van het ziekenhuis. Maar dan…

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Françoise Ogier – Gek Op Jou” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven