Wie lezen de feelgood boeken?

Wie lezen de feelgood boeken, is een vraag die mij (als uitgever en schrijver) zeer bezig houdt. Zijn het dan alleen de vrouwen, of durven de mannen dat niet toe te geven, dat ze stiekem weg zwijmelen met een verhaal waarin een vrouw verliefd wordt op een -ogenschijnlijke- foute man. Deze man wordt plots de held van verhaal, als hij de bibliotheek helpt met het opzetten van een braderie.

Of… een man en zijn dochtertje raken de moeder kwijt omdat ze verliefd is geworden op een vrouw en niet meer daar in huis wil wonen en zelfs naar het buitenland  gaat om niet meer in den buurt te zijn.

Of helemaal meeleven met Julia Roberts in “Pretty Woman” stiekem verliefd op haar worden. De meeste mannen zeggen dan ook dat is echt een vrouwenfilm, maar kijken gewoon mee (naar Julia Roberts)!

Moraal van het verhaal: wees een vent en durf toe te geven dat sommige films best leuk of zelfs goed zijn, zoals “Erin Brockovich” ook al zijn ze van 1990 en 1989.

Niet alleen films zijn leuk, maar ook de boeken of E-boeken zijn leuk. Dan kan jezelf een hoop erbij gaan verzinnen. Veel leesplezier heren en natuurlijk alle dames. 

 

Je bent nu op : » Home » Blogs » e-books en meer » Wie lezen de feelgood boeken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven